Erdogan și furca: una caudină!

La o recentă întîlnire a celui mai (ne)creștin președinte islamofil american, Hussein Barak O., cu premierul neo-otoman Erdogan, după o îmbrățișare frățească întru Allah (deși nu aparțin Frăției Musulmane-pînă acum cel puțin 🙂 ), primul a scăpat inconștiet (?!?)  o păsărică din colivie. Cum arată ea?!? Iat-o:

I just want to say how much I appreciate the opportunity to once again meet with my friend and colleague, Prime Minister Erdogan.  I think it’s fair to say that over the last several years, the relationship between Turkey and the United States has continued to grow across every dimension.  And I find Prime Minister Erdogan to be an outstanding partner and an outstanding friend on a wide range of issues.”- din Comunicatul Casei Albe.

Iar ca turcmanul să nu rămînă mai prejos, a luat capacul de pe „puțul gîndirii” orientale lăsînd să se evapore în cele patru colțuri ale văzduhului, nici mai mult nici mai puțin decît (parafrazăm): „Islamofobia ar trebui considerată o crimă...asemenea fascismului.” O remarcă trebuiește anexată: crime (la anglo-saxoni),diferă de de crimă (la români). Oricum automartirizarea  turcească bate recordul ipocriziei.

Cine vorbește despre fobia musulmană?!?

Dacă islamismul este o religie a păcii (doar intra, nu și extrafrățești), ce facem cu istoria?! Cu cea medievală, modernă și contemporană?!? Drăguții de otomonai au memoria scurtă. Păi efectele islamizării unei părți din Balcani, pînă și azi se resimt pe ici pe colo în sud-vestul lor. Iată, ca să nu mergem prea departe în timp, pe cînd Constantinopolulul era fanionul creștinătății orientale, azi Istanbulul e un fanion. Ce să mai amintim de Bisericile Asiei Mici de care au rămas doar ruinele?!? Să fii uitat așa repede Recep al nostru de genocidul armean, de care nici Franța nu-i poate convinge ca să-și ceară minime scuze?!? Unde sunt liderii PKK ?!? La țuhaus! Cum rămîne cu (in)toleranța  urmașilor lui Ataturk față de creștinii minoritari ai Turciei moderne și contemporane?!? Dar ce să mai zicem față de măsurile pacifiste luate de premierul suleimenit împotriva medicilor, avocaților (căci de gloată e clar) cînd cu demonstrațiile de la Istambul & restul Turciei?!?

Asta, doar așa în treacăt, legat de Turcia. Că de restul imperiului musulman expansionist și terorist nu ne-ar ajunge timpul…

Jocul (diabolic) psihologic lansat de Erdogan e unul versat. E un fel de variantă a-la-Fenerbahce a zicerii:„Hoțul strigă: Uite hoțul!”. Se mizează pe o estompare a unui trend pe drept apărut în lumea occidentală.

Erdogan,dacă furca din antet are două vîrfuri lanciante,  a căzut în cel al ipocriziei crase!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s