Babeloniada sodomită

Cruciadă, Daciadă, Dinamoviadă, Californiadă, Olimpiadă, Spartachiadă și mai nou Babeloniadă, dincolo de orice asociere aleatorie (ca să nu mai spunem de avîntul care le animă pe toate) au cel puțin o tangență: sufixul iadă.

Iadă poate fi orice. Spus pe nerăsuflate, iadă poate însemna un imperativ de genul, „Ia adă…”. Iadă poate fi și o bebelușă a unei capre sau căprioare. Și pentru că imaginația nu ne slăbește, iadă ar putea fi foarte bine consoarta iadului.

Un arhetip miniatural al acestuia din urmă îl regăsim în spiritul Babelui conjugat cu cel al Sodomei. Ce face legămîntul între el & ea, adică între Babel și Sodoma, e haosul, dezordinea ca efect al rebeliunii.

Pe cale de instalare a unei astfel de Babeloniade sodomite pare să se deruleze în țara bretonilor primari. Căci cei secundari au ajuns în „țara vecină și pretină”, adică în Hexagon. Britanicii, cu al lor bretonist Elton Jones pe post de avangardist, par să deschidă zăgazurile haosului linguistic. Promulgată fiind căsătoria între sodomiți, ce s-au gîndit legiuitorii?!? Să se atingă și de dicționarul englez-englez. Nu de alta, dar au o problemă. Cine va fi el-el și cine pe post de el-ea? Căci dacă ,Doamne ferește mai infiază un copil, haosul se amplifică exponențial. Nu doar în planul domestic, dar și în cel juridic.

Dacă sodomia a devenit „normală”, ne putem aștepta ca în curînd și pedofilia, și zoofilia, și necrofilia să se înscrie pe aceeași linie. Apoi să vedem distracție!

Așadar dicționarul englez-englez ar putea intra în incapacitate de… funcționare privind genul uman masculin respectiv feminin. Prin intempestivitatea lor, homosexualii de „înaltă” și joasă speță, nu iartă nimic, nici măcar juridicul. Că de politic nici nu mai amintim… Se pune o întrebare de bun-simț: cum de reușesc într-un timp (am putea spune) record să treacă prin legislativ legi care promovează această anomalie sodomită?!? Cel puțin două explicații ne stau la-ndemînă. Sau mulți dintre politicieni și judecători sunt șantajabili și/sau mituiți (ceea ce e grav) de către șleahta homosexualilor, sau sunt și ei homosexuali (ceea ce-i și mai grav). Ăștia sunt mai ceva ca masonii!

De cealaltă parte a baricadei, încă mai stau cele două surori „vitrege”: biserica anglicană și cea catolică. Cinste lor! Nu știm cîtă profunzime (în timp și intensitate) au demersul lor, dar oricum e lăudabil.

Așadar Babeloniada sodomită e în plină desfășurare…

Ce-a mai rămas „necucerit”?!? 😦

 

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s