HAMAS : lăsatul și luatul minții

Se spune și se observă că la unii îi lasă mintea. Ca și cum ea ar fi stăpîna, domnișoara care dă papucii. De fapt lucrurile stau puțin diferit. În cazul de față, Dumnezeu îi lasă în voia minții lor. Și e grav. E grav de tot, mai ales că ea a devenit o blestemată.

Dar ce se întîmplă în secunda următoare? Nici o problemă! O ia altul. Nu degeaba se spune în popor „Le-a luat dracul mintea!”. Păi se putea altfel cu hoțul, cu tîlharul care nu vine decît să fure și să prăpădească?

Dacă e să asamblăm cele de mai sus la HAMAS principiul se respectă.

Nu punem la socoteală rădăcinile acestei hidoase adunături de teroriși, rădăcini adînc înfipte în solul urei, al răzbunării. Nici faptul că seva ce-i alimentează financiar și militar e profund otrăvitoare. Nici faptul că HAMAS le-a furat căciula politico-militară fraților lor de la FATAH.  Nici faptul că înafara unei industrii agrare, a uneia ușoare și a celei de turism nu prea avem cunoștință să mai existe și altceva. Filastinienii (așa cum pe drept cuvînt îi numesc evreii  pe arabii din Gaza și Cisiordania) nu se pot mîndri ca românii cu „Produs în Filastina”. Ce să mai spunem că au ochi și nu văd, cum Dumnezeu le suflă rachetele de sub nas. Efectiv și incredibil! Ca o paranteză sobră: doar intervenția miraculoasă a Dumnezeului Savaot (prin acea rafală de vînt puternic) a făcut recent ca o rachetă hamasiană să nu atingă clădirea „pentagonului” israelian. Aici: Read more at http://www.inquisitr.com/1364461/israel-miracle-gaza-strip-hamas-complain-their-god-changes-the-paths-of-our-rockets-in-mid-air/#Cu4yH0YUBGtbVRBc.99

Pe acest fundal, iată odată suplimentar (deși nu era nevoie, căci eram convinși) cum HAMAS își dă cu stîngul în dreptul propriei nații. Dacă e să ne referim la principiul diabolic de folosire a scutului uman în războiul contra Isarelului, atunci e evident. Diavolul le-a luat mintea. Și din puținii turiști (practic majoritatea sunt jurnaliști) care mai calcă pragul hotelurilor din cele două enclave arabe, filistenii (așa cum ne place nouă să-i numim pe palestinieni) își sapă singuri groapa falimentului plasînd lansatoarele de rachete tocmai în proximitatea maximă a hotelurilor. Asta în speranța lor deșartă că israelienii vor cruța edificiile turistice în care sunt găzduiți reprezentanții mediei. Nebunia lor merge pînă acolo că îi amenință pe bune pe acei reporteri care îi filmează în timp ce-și instalează bateriile aruncătoare de rachete.

Aspectul cel mai tragi-comic e că acești teroriști care își terorizează propria nație, își pun femeile și copii drept avangardă, scut și pavăză pentru a-i impresiona pe evrei și mai ales pe restul lumii. Păi dacă așa cred că vor să cîștige și să impresioneze, avem o întrebare pentru ei. Deși suntem siguri că nu ne vor răspunde.

„Măi fraților! Dacă vă omorîți copii pînă la ultimul, ce generație de mîine veți avea care să vă ia locul?!? Și dacă vă mai omorîți cu sînge rece și femeile, cu cine veți mai face copii?!?  Dar cel mai grav pentru voi: dacă le transformați în carne de tun, de unde vă va face rost alahul vostru (Mama lui de bandit!) cîte patru-cinci virgine de căciulă pentru raiul care va să vină, așa cum spune în ghiveciul vostru de Coran?!?

Ce mai încoace-ncolo?!?

Michiduță le-a luat mintea. Și-i păcat…

Sincer e păcat! 😦

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s