„Doru Radu raspunde lui Barthimeu”. Oare?!? (1)

Fara sa facem un efort suplimentar pentru a da peste articol, Radoi Nicolae (prin ultima lui postera de pe bloggul propriu) ne resuscita energiile pentru ceea ce noi consideram a fi un fel de pauza. Una de nota  intreaga (ca sa folosim un termen muzical): problema informatorilor, a delatorilor evanghelici. Directionarile din articol sunt prea diverse si multiple pentru a le putea elabora pe toate.

Ca atare ne intrebam: Are vre-o legatura articolul cu apropierea alegerilor din Cultul Baptist din Romania? Este oare o dezbatere reala intre noi si Doru Radu, cita vreme el posteaza in alt pridvor decit „Barthimeu-Un alt orizont”? Sau e vorba de o tripla adresare din partea lui Doru Radu prin formula „Vedeti dvs , dragi frati Radoi, barthimeu si chiar Nelu Tirziu”?!? Aici nu ne deranjam de faptul ca incidental am fost „minimalizati” la prenume. 🙂 Cum ar fi sunat un titlu gen „Doru Radu raspunde lui Radoi, barthimeu si chiar Nelu Tirziu„? Cum ar fi fost realizabila o tripla replica la replica lui Doru Radu?

Cealalta linie de forta va fi trasata vis-a-vis de aparatorul multora, nu doar a lui Barabatei…

Pina atunci ne ingaduim un mic respiro. 🙂

Anunțuri

2 gânduri despre „„Doru Radu raspunde lui Barthimeu”. Oare?!? (1)

  1. Nu este un răspuns ci o pleadorie pentru apărarea celor ce nu pot fi apărați. Oare cui folosește? S-ar putea să aveți dreptate cu privire la crearea unui climat de sufragiu, dar nu îmi dau seama cine ar putea fi beneficiarul. Ceva idei?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s