„Doru Radu raspunde lui Barthimeu”. Oare?!? (1)

Fara sa facem un efort suplimentar pentru a da peste articol, Radoi Nicolae (prin ultima lui postera de pe bloggul propriu) ne resuscita energiile pentru ceea ce noi consideram a fi un fel de pauza. Una de nota  intreaga (ca sa folosim un termen muzical): problema informatorilor, a delatorilor evanghelici. Directionarile din articol sunt prea diverse si multiple pentru a le putea elabora pe toate.

Ca atare ne intrebam: Are vre-o legatura articolul cu apropierea alegerilor din Cultul Baptist din Romania? Este oare o dezbatere reala intre noi si Doru Radu, cita vreme el posteaza in alt pridvor decit „Barthimeu-Un alt orizont”? Sau e vorba de o tripla adresare din partea lui Doru Radu prin formula „Vedeti dvs , dragi frati Radoi, barthimeu si chiar Nelu Tirziu”?!? Aici nu ne deranjam de faptul ca incidental am fost „minimalizati” la prenume. 🙂 Cum ar fi sunat un titlu gen „Doru Radu raspunde lui Radoi, barthimeu si chiar Nelu Tirziu„? Cum ar fi fost realizabila o tripla replica la replica lui Doru Radu?

Cealalta linie de forta va fi trasata vis-a-vis de aparatorul multora, nu doar a lui Barabatei…

Pina atunci ne ingaduim un mic respiro. 🙂

Anunțuri

2 gânduri despre “„Doru Radu raspunde lui Barthimeu”. Oare?!? (1)

  1. Nu este un răspuns ci o pleadorie pentru apărarea celor ce nu pot fi apărați. Oare cui folosește? S-ar putea să aveți dreptate cu privire la crearea unui climat de sufragiu, dar nu îmi dau seama cine ar putea fi beneficiarul. Ceva idei?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s