Scrisoare deschisă către Cristian Bărbosu, sau Despre „ce a plesnit a ieşit afară”:șarlatania „TITEL MAGHIAR”

Stimate Cristian Bărbosu,

Chiar dacă nu ne-am întîlnit nemijlocit decît o singură dată la Cluj-Iris, undeva în prima jumătate a ultimei decade a secolului trecut.

Chiar dacă am fost puțin rezervat atunci cînd Daniel Chiu (care, dacă nu mă înșel, a avut o contribuție semnificativă la sponsoriazarea dvs pe perioada studiilor teologice din Chicag0) a luat decizia unei oarecare distanțări față de domnia voastră după ce v-ați întors în România, o decizie bazată pe argumente de ordin teologic și ecclesial.

Chiar dacă am avut o oarecare empatie față de dvs atunci cînd v-ați desprins de Maranata, iar ulterior de Metanoia ( mamă) pentru a da naștere la Metanoia (fiică) în varianta ei harvestiană, ocazie cu care am și scris un articol elogiativ  (Cazul Cristi Bărbosu – Detașarea ca necesitate stringentă și urgentă), articol în care printre altele spuneam că: „ Timpul va fi fie avocatul, fie procurorul lui Cristi & Metanoia! Cei care avem răbdare și detașare, să încercăm să filtrăm omul, evenimentul și momentul prin imparțialitate…”

Iată că prin cazul fantomatic „TITEL MAGHIAR” a venit clipa și timpul…Timpul unei dureroase reconsiderări.

Factorul determinant al acestei repoziționări e participarea dvs la șarlatania numită „babilonia TITEL MAGHIAR”.

NU despre relația dvs (mai mult decît suspectă) cu cei de la „Family2fam” (nume deliberat ales de Mike Olari pentru a confuza pe cît mai mulți, atîta vreme cît sunt deja două organizații americane cu același nume: Family to Family respectiv Family 2 Family) este vorba.

NU faptul că sunteți impresarul unui spirit de marketig și leadership ecclesial deranjează primordial, în loc să fiți promotorul spiritului de servant-ship așa cum Scriptura o cere. O ultimă mostră fiind și implicarea (impusă sau nu de dvs) în mega evenimentul BELIEVE de la Cluj, cînd cu Ravi Zacharias, ocazie în care poate că un clujean-gazdă de o notorietate la fel de celebră ca a dvs ar fi putut umple ziua a doua a conferinței.

NU…

Și NU…

Ci implicarea activă, pasională dar cu grave carențe etico-morale și spirituale, în șarlatania numită „TITEL MAGHIAR” e triggerul acestei postări.

Nu încercați să invocați ultimul dvs comunicat pe această temă, că e inutil în planul credibilității. Cel puțin pentru mine, capitalul acesta a dispărut aproape complet.

Iată două articole ale dvs apărute pe fantomaticul (prin lipsa nominalizării administratorului) blogspot NewsNet Creștin, ambele apărute la data de 30 APRILIE 2015 (deci în aceeași zi, semn că ați fost foarte pros/mt informat). Le redau în întregime.

Apel la rugăciune pentru misionarul Titel Maghiar!

Va rog sa publicati acest mesaj si sa apelati la rugaciune. L-am primit acum cateva ore din Indonezia de la un medic romano-american misionar care este impreuna cu Titel Maghiar, misionarul roman care  acum cativa ani a fost inchis pentru ca a impartit Biblii. Titel este in coma in urma unei explozii din partea unei grupari musulmane in timpul unei evanghelizari pe care el si colegii lui o sustineau pe o insula in Indonezia. In ultimul an a mai fost batut si amenintat de cateva ori dar de data asta i-au atacat din plin. Iata ce mi-a relatat medicul roman Lucian Popescu care a scapat cu viata, la intrebarea – ce s-a intamplat?

„Am fost atacati de musulmani. A fost o seara de evanghelizare si cu 15 min inainte de terminare au intrat peste noi. Avem peste 34 raniti, 9 morti , restul sunt mai usor, altii doar speriati, Titel e in coma, a mai fost un misionar in coma, dar acum 2 ore a murit, deja este 6 dimineata, toata noaptea am stat langa el, dar momentan doar aparatele mai arata ca traieste.” 

Cristian Barbosu
www.harvestmetanoia.ro

La foarte scurt timp apare un update prin articolul intitulat

 Titel Maghiar a ieşit din comă!

Medicul român care este împreună cu Titel Maghiar mi-a scris acest update, mulţumind tutoror celor care v-aţi rugat. Continuaţi să vă rugaţi!

„Cristian, am veşti bune. rezultatul a fost contrar gândirii mele. Nu se văd urmări în interior, în partea stângă din spate se vede craniul că e lovit dar slavă Domnului că în rest e bine. Nu am văzut nici un cheag de sânge, de asta m-am temut tare. Lui i-a curs sânge pe urechi şi asta ma şocat să  nu fie ceva în interior plesnit, dar se pare că ce a plesnit a ieşit afară. Restul rănilor ce le are pe corp nu sunt aşa multe. Mă mir că îi rezista inima încă. 

S-a trezit de vreo jumătate de oră, recunoaşte pe toată lumea. I-am făcut câteva teste… i-am zis de tine şi că te rogi, a lăcrimat, dar important este că e conştient şi nu are leziuni interioare la cap. Restul se va vindeca în timp, la el puţin mai lent, pentru că e şi diabetic şi rănile se închid mai greu. 

Într-adevăr Dumnezeu a ascultat şi e în control, recunosc mâna Lui.”

Cristian Barbosu

www.harvestmetanoia.ro

Sublinierile ne aparțin.

Dacă observăm atent, ambele articole preluate de enigmaticul NewsNet Creștin sunt de pe site-ul harvestmetanoia.ro, site al Bisericii Harvest Metanoia din Arad. Dacă cineva are curiozitatea să verifice existența acestor două articole pe site-ul bisericii, vreau să-l scutesc pe acel cutezător de un efort inutil. Nu are sens nici o navigare, deoarece articolele cu pricina „s-au scufundat” în marea camuflării.

Ca atare ne întrebăm:

De ce au dispărut cele două articole atît de „relevante”, cîtă vreme cel cu Comunicatul mai e încă prezent? Nu era moral ca ele să fie păstrate pentru ca orice vizitator să poată vedea în „oglindă” relevanța Comunicatului prin prisma celor două articole, dacă tot doriți „să căutați sincer adevărul”?

Dacă TITEL MAGHIAR s-a dat la fundul oceanului șarlataniei, atît de la fund încît nici Gorcea G. , dar nici cei de la International Breaking News (o altă fantomă mediatică) nu-l vor/pot scoate la suprafață, cum rămîne stimate Cristian Bărbosu cu doctorul româno-american Lucian Popescu? Pe acesta cum l-ați cunoscut? De unde? Ce specialitate are? Dacă e neurolog/neuro-chirurg, cum și prin cine a ajuns el în Indonezia? Din ce biserică face parte? Ce detalii ați adunat despre el, ca să fie atît de credibil încît să emiteți două comunicate în aceeași zi pe marginea șarlataniei TITEL MAGHIAR? Cine v-a informat despre acest medic?

Dacă prietenul dvs atît de intim și drag, Mike Olari, îl cunoaște nemijlocit pe TITEL MAGHIAR (realul , nu fantomaticul), de ce nu-l convingeți să vă pună în legătură directă cu ticălosul impostor? Căci doar vă promovează pe multiple planuri în zona lui de influență!

De la data publicării celor două articole (30 aprilie) pînă la data apariției Comunicatului (11 iunie) au trecut aproape o lună și jumătate, un interval rezonabil de timp. Dacă Gorcea Gabriel nu ar fi „ieșit” pe media cu „comunicatele” lui, dvs cînd ați fi intenționat să vă justificați „naivitatea/credulitatea” prin Comunicatul propriu?

Multe alte întrebări mă frămîntă pe marginea prezenței dvs în această excrocherie pseudo creștină, ca să mai merite să vi le împărtășesc.

Conclusiv, dacă aceasta are vre-o valoare, vreau să știți ca de acum încolo capitalul dvs de credibilitate a suferit o mutație majoră.

Pe negativ… 😦

 

5 gânduri despre „Scrisoare deschisă către Cristian Bărbosu, sau Despre „ce a plesnit a ieşit afară”:șarlatania „TITEL MAGHIAR”

 1. Mi-ar face placere sa am o conversatie cu dvs
  Stimate Zidarule,ce înțelegi matale prin plăcerea conversației? Presupunînd că vă referiți la conversație și nu la conferința.
  Daca nu sunt indiscret, unde ati facut...” școala profesională de zidar/cioplitor?
  Nu de alta dar bateti recordul la greseli ” de comportament.

  1. Zidarule,
   Ai urcat pe schela lui popica prea la fund.
   Mai intii verifica-ti fintinile din care te adapi. Vezi ca una sigur e otravita si secata.
   Drept urmare la spam for ever.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.