Oribil: barbarizarea Americii la apogeu!!!

Ceea ce urmează trebuie citit, vizionat și transmis mai departe cu o doză mare de precauție! Cei slabi de înger, cei firavi emoțional, cei prunci spiritual, e indicat să nu purceadă vizionarea videoclipului.

Este vorba de o adîncime a Satanei inimaginabilă, incredibilă, ignobilă, repugnabilă, repudiabilă cu cea mai mare viteză posibilă.

Despre ce este vorba?

Despre un tîrg satanist conceput de o minte demonică, la o putere exponențială. Doriți un ficat, un plămîn sau un nodul sino-atrial sau chiar unul atrio-ventricular (ultimii doi făcînd parte din sistemul autonom de inervare a inimii-pentru neavizați-n.n.), un creier, un intestin subțire? Asta în cazul că imaginația a scăpat de sub control. Nu e nici  o problema. Dacă aveți între 30 si 100 de usd, se face! Depinde de ce organ doriți! Numai atenție: toate sunt prelevate de la… De la… De la… Da, de la FETUȘII AVORTAȚI!

O bolundeauă ce numai  doctoriță nu poate fi numită, sub paravanul demonic al „cercetării medicale”, care pe lînga supravegherea avorturilor chiar și la fetusi de peste 24 de săptămîni (!?!- vă dați seama, bebelași de 6 luni!), avizează și prelevarea de organe de la ei.

Ca și cum păcatul „inițiator” dintre el și ea (în cazul curviei sau preacurviei) în urma căruia a rezultat apariția intrauterină a fetusului nu ar fi fost suficient, la el se adaugă crima abortivă, disecarea cu mare atenție a diverselor organe ale bebelașului omorît, vînzarea la mezat a acestora, cumpărarea lor respectiv întrebuințarea lor.

Complexitatea rețelei de nenorociți implicați (ea, el, obstreticianul criminal, cel care intermediază vînzarea inclusiv prin comandă electronică pe baza unor preferințe diabolice, cumpărătorul, cei de la Planned Parenthood), reclamă cîteva interogații focalizate pe destinatarii respectiv inițiatorii acestei tranzacții.

Cine sunt cei care comandă și mai ales ce (și aici vă rog să înghețați videoclipul la afișarea listei de opțiuni privind criteriile de comandare, pentru a realiza bestialitatea la care s-a ajuns)? Ce fac cu ceea ce au comandat? Le păstrează? Dacă da, în ce scop și în ce condiții? Dacă nu le păstrează, ce fac cu organele: le aruncă la tomberon, pe conducta de la WC, le dau la animalele de companie sau le prepară în scop culinar, așa cum recent s-a constatat la un restaurant din Kenya unde a fost comercializat mușchi uman? Ce conștiință le-a mai rămas acestora care au ajuns să evalueze organele inocenților fetuși pe o plajă între 30 și 100 de dolari?

Ce face bestia numită Dr. Nucatola Deborah cu banii pe care-i procură din vînzarea organelor?  Ce face cu milioanele (avînd în vedere rulajul de avorturi) obținute din crimele oficializate numite avorturi? În ce le investește: în crearea de noi „laboratoare ale morții”? După nonșalanța cu care se prezintă, ne întrebăm: ce traume profunde o fi trăit această individă că a ajuns pînă aici? Ce trebuie să fi fost în conștiința ei în momentul în care cu forcepsul mînuit cu mare atenție ca să nu strivească capul bebelașului, face extracția? Dincolo de revolta aproape de nestăpînit, merită această femeie să fie motiv de mijlocire la tronul Proniei cerești?

Cînd te uiți la seninătatea cu care vorbește această descreierată, nu poți să nu te cutremuri și să zici: cum de nu se cască pămîntul sub ea s-o înghită pe loc și pe de-a-ntregul?!? 😦 😦 😦

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.