Bine, bine: dar nici chiar așa!

Saltul sodomit e într-o efervescență diabolic constantă.

În 2012 a apărut, parcă ca o avanpremieră diabolică a ceea ce avea să legifereze Curtea Supremă a SUA în 2015, și anume prima ediție (și sperăm ultima și pentru foarte scurt timp) a Queen James Version „bible”. Deliberat și condamnator am scris cum am scris!

NU!

Nu e o greșală, ci realmente e o versiune pe dos a uneia din cele mai timpurii și acurate versiuni a Bibliei în limba lui Shakespeare, mai exact King James Version Bible. E pe invers, deoarece sensurile originale ale multor texte (în speță cele referitoare la homosexualitate) au fost grosolan denaturate tocmai pentru a servi imoralității acestei minorități aflate într-o vădită ascensiune dictatorială.

Tupeul „homalăilor” nerușinați a mers mai departe decît ciuntirea textelor sacrosante. El a culminat cu postarea unui simbol sfînt (crucea) sub colorile furate din curcubeul legămîntului.

Dacă vedeți undeva pe rafturi, în vre-o vitrină o carte ca cea de mai-jos (că Biblie nu o putem numi), nu faceți nici un păcat dacă o cumpărați și o ardeți în locuri publice.

 

Gay

Astea să le ardă islamiștii extremiști, nu cele veritabile!

 

P.S. Și cînd ne gîndim că la dezvelirea statuii Împelițatului de la Detroit de sîmbăta trecută, bestiile s-au sărutat ostentativ în văzul lumii!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s