Beneficiul unei persecuții

Neîndoios, în America s-a început persecutarea creștinilor evanghelici!

Chiar dacă la o scară incipientă, fie și sub masca unei pseudolegalități, discriminarea are undă verde în SUA. Și toate acestea sub patronajul unei coabitări dintre „creștinii” liberali și mișcarea dictatorială a homosexualilor. Ca o paranteză: lesbienele, transsexualii, bisexualii, pedofilii, zoofilii, necrofilii și cîte alte „-filii” vor mai fi fost, sunt o nimica pe lîngă sodomiți. Sau poate cine știe? Sunt deschizători de drumuri pentru ceilalți „minoritari”.

Cazul secretarei Kim Davis, e doar vîrful aisbergului. Deși aleasă de cetățeni prin vot (și nicidecum numită politic-măcar că e simpatizantă a democraților), brațul extins al sodomiților nu s-a reținut în a o băga la închisoare.

Culmea tragediei și a ironiei e că ceea ce condamnau americanii cu voce tare acum cîteva decenii la comuniști, și anume persecutarea creștinilor, tocmai aceea fac ei cu proprii cetățeni. Cred că Lenin și Stalin își rîd în barbă, de acolo din focul Gheenei unde se află, cînd văd una ca asta.

Dar care-i beneficiul acestui debut de persecutare a evanghelicilor?!?

Sunetul de trîmbiță care, normal, ar trebui să producă Deșteptarea, Trezirea. La cîtă letargie și indiferență îi paște pe foarte mulți, o arestare pe ici pe colo a celor cu convingeri și conștiință, mai că nu strică! 😦

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s