Două (de)plîngeri ș-o retragere n-ajung !

Unii încearcă manevre artizanale prin care să comute atenția de pe trecut și prezent, undeva pe un utopic viitor.

Așa se face că noul „ezermester” Dragnea cel cur(t)at de zîna popularității și de ce nu și de micul demon al despotismului pesedist, cu ocazia și imediat după adunarea populară de peste 4500 de aplaudaci (căci ce altceva a fost Congresul PSD?!?) a încercat  să scalde trecutul, prezentul și suntem siguri că și viitorul pesediștilor comunistoizi.

Cum?

Simplu și pe scurt!

„Tovarăși: drepți am ordonat! Urmează să ne reculegem forțat și profund, de ochii lumii pentru victimele comunismului.” Cam așa sună tălmăcit ordinul înghițit în sec de nu puțini pesedei cu trecut comunist ca „Floarea din Grădină”. Curat-murdar tovarășe Lukashenko de Teleorman, condamnat cu suspendare! Dar cine vă credeți și cine vă crede?!?

A doua deplîngere: soarta ICR-ului. Ca și cum nu PSD-ul a luat mătura la toți intelectualii de marcă și i-a pus pe fărașul istoriei. Păi atunci unde erați tov Liviuț cînd ați schimbat conducerile multor centre culturale din Europa inclusiv și pe șeful cel mare, H.R. Patapievici?!? Și apoi să ne mai mirăm că părintele dvs moral și politic, Ion Iliescu a deplîns absența grosieră a intelectualilor din rîndul partidului mamut pe care cu „onor și cinste” îl oblăduiți?!?

În ambele văicăreli lacrimile au fost artifical vărsate. Asta așa ca să nu se aibă impresia că memoria noastră e scurtă…

Și în fine a treia întorsură ca la Ploiești. Scoaterea elegantă a fondatorului partidului neo-cripto-securisto-comunist de pe scena decizională a conducerii PSD, mai exact a enunțătorului celebrei sintagme („comunism cu față umană”) rostite chiar  în toiul rebeliunii: de Ion Iliescu e vorba. De fapt Dragnea a dat curs acuzației aduse de Ghiță, cum că datorită fostului KGB-ist n-ar fi cîștigat Ponta prezidențialele. Eticheta de partid comunist ar fi explicat eșecul lui V.V. Ponta, una pusă de prezența lui nenea Nelu. Astfel că titlul onorific acordat lui Iliescu, onorific rămîne. Și nimic mai mult. Nici măcar, așa, de-un vot în BPN nu mai are loc.

Nu cu aceste trei spălări se face curățenie generală în PSD!

Cîtă vreme șleahta baronească ce formează vîrful piramdei pesediste nu e rășpăluită la os, chipul comunismului din genele PSD nu va dispărea.

Așteptăm rindeluirea… 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.