De la babacul-guguștiuco-mahalagiu un apel urgent la Pavilionul 7: avem un papagal în criză!

Nimicnicie, nemernicie, neobrăzare, netrebnicie, nesimțire, grandomanie paranoidă, mitomanie, vulgaritate, lascivitate, manipulare, distorsionare… Numele vostru e unul: PAPAGAL!

Papagalul fierbe! Papagalul e în criză! Papagalul nesimțit și nelimitat în abjecte are convulsii! Mișcările clonice și tetanice ale personalității îl fac să dea cu țeasta de caldarîm. Cine-l ajută?!? Sau îl lăsăm să piară înnecat în și cu propriile-i vărsături?!?

Se leagă de orice, pentru orice, din amor pentru propriul ego.Că nu încape de mine. Că nu-i ajunge lumea de Rădoi. Că îl stropește pe Marinel. Că spumegă la Marius. Că turbă contra lui Răzvan. Că-l scrofălește pe Daniel. Că-l bălăcește pe Paul , Samy și Viorel. Că… Că… Completați dvs lista că eu am obosit.

Că toate astea papagalul turmentat cu elixirul grandorii incurabile le face cu cei de mai-sus, mai răbdăm. Că doar ne-am imunizat. Receptorii noștri s-au tocit de atîta mizerie. Dar ce are PAPAGALUL MIZILIC cu cei inocenți, cu bun simț, gen Flori și Marian?

Schiloditul ăsta, papagalul scrijilat, cîinele de Oradea/Petroșani, care n-are nici ostoi și nimic din evanghelismul strămoșesc, pur și simplu (și cu atît mai puțin din baptism), lătrăul ăsta s-a dat în stambă în „Baptiști”, pe Facebook, cu cîteva zile în urmă. Mai exact pe 23 octombrie 2015. Pentru răbdători, pentru perseverenți, pentru cei cu simțul bun și critic , chiar insistăm pentru parcurgerea in integrum a „duelului” dintre Alinuș „pană de papagal” și duetul Flori & Marian.

Aici e articolul:https://romaniaevanghelica.wordpress.com/2015/10/23/o-discutie-pe-grupul-facebook-baptisti-23-octombrie-2015/

Noi prezentăm cîteva selecțiuni…

Nu-i de ajuns ca ne plictisim la biserica, trebuie sa ne plictisim si pe Internet?” – Da cine te mînă măi băiețaș să hoinărești ca să te plictisești? Stai locului în cușculia ta.

Sute de oameni ar putea citi aici lucruri MULT MAI INTERESANTE decit astfel de postari grosolan de…”- ireverențioase precum ale tale.

Ni se fura timpul,.. ”–Da, e adevărat! Dar de către tine, cel mai mare hoț!

Ma astept sa gasesc IDEI interesante, INFORMATII utile, imagini care depasesc nivelul de gradinita.”- Iete măi la Alinuș ce aspirații nobile!

La întrebarea de bun-simț a lui Flori și Marian („dar dumneavoastra sunteti crestin?”), o adresare respectuoasă, nicidecum bădărănească, iată ce răspunde papagalul indecent:

Da ce va intereseaza? Vreti sa dati dupa mine cu astfel de indemnuri de pocainta? Ce-ar fi sa ma respectati? Ce-ar fi sa-mi respectati timpul?”– Hai nu mai spune! Tu respectat?!? Zău așa… Da ce ai vrea mai mult ca „dumneavoastră”?!? Mătănii, plecăciuni?!?

„Nu vorbiti prostii! Dar mai ales, NU MINTITI! Daca mintiti, va ia dracul!” – Ghici ghicitoarea mea, pe cine-l ia primul?!? Să rîzi de să te prăpădești. Nu alta!

„Nu m-am suparat. NU MINTITI! Ca va ia dracul!”– Pe tine te ia de două ori! Că ești de-al lui. Țîc! 🙂

Oricum, eu si pe pagini personale vorbesc tot in numele adevarului.”– Asta-i din puțul mitomanului.

Nu, nu sint de acord sa trec mai departe FARA a-mi spune opinia despre ce se intimpla in spatiul public”- Auzi tu la el modestie, bun simț! Păi băi băiețaș: cine te pune să mergi mai departe cu neobrăzarea, nesimțirea, neadevărul, și tot ce mai ține de ne-…?!? Că de opinii de bun simț nici nu poate fi vorba.

„Spatiul public se negociaza.”– Și cică tu ești arbitrul! Halal! Ne dai și nouă o feliuță de meridian virtual?

„Nu oricine poate sa zica orice oricum despre oricine oriunde.”- Auzi tu la papagalul netrebnic de doi bani! Numai el are voie. Și încă fără nici o virgulă. 🙂

Nu este adevarat! Nu din cuvintele mele voi fi judecat, ci din FAPTELE mele si mai ales din INTENTIILE mele.”– No asta da! No asta trebe înrămată! Că-i zîsă de papagalu-teolociongu. Perla asta trebe înrămată cu negru de Copșa Mică! Și la o adică care sunt intențiile tale măi bibilicule? Să nu spui că sunt nobile că acuș fac infract! (sic!)

„Asa ca, daca pocaitii vor sa propage in public IDEI crestine, mai au multe de invatat, atit in ceea ce priveste invatatura biblica cit si modul de prezenta in spatiul public.”– Și cum tu nu ești pocăit nici cîtî-i negru sub unghie, ciocul mic și joc de gleznă! Auzit puișor? Marș afară!

Eu privesc cu dispret atitudinea timpita a lui Flory si Marian care imi FURA timpul.”– Și noi cam cum ar trebuie să te privim măi papagal neobrăzat și netrebnic?!?

„Nu vad nici un respect. Nu-mi trebuie respectul pocaitilor timpiti si aroganti, care ii FURA timpul.”– Nu te alerta băiețică, că nimeni de bună credință un dram de respect nu-ți dă. Că nu-i la cine și nu-i de ce, papagal hoțoman incurabil. Dar apropos: „ii FURA timpul.” cui? Celui care mănîncă mîul?!?

Eu am ajuns la 40 de postari azi pe blogul Romania Evanghelica si acum semnalez un articol despre dreptul de a muri in SUA.”– Asta după ce mai sus ne impresiona cu „Azi am pus 35 de postari pe blogul Romania Evanghelica, ieri 30, alataieri 50.” Păi unde-i adevărul micule?!? 40 ori 35? Tu care te bați pe pieptul dezvelit cu adevărul…Că despre modestia ta ne-am convins. Iar cu drepturile în SUA las-o mai ușor, că nu merge să le semnalezi. Mai bine te-ai semnala pe tine!

„Aoleu, asta e mare problema, ca pocaitii timpiti si aroganti consuma in mod pervers iubirea lui Dumnezeu.”– Iar tu papagal obraznic ce consumi? Și mai ales din a cui șpais, măi pervertitule!

„…nu a bagat la cap cine e Alin Cristea si cu ce se ocupa.”– Ba da măi Alinuș, am băgat la cutie! Ne crapă capul azi-mîine de cine și de ce ești în stare tu să te ocupi! Din nefericire te ocupi de dejecte!

„Mai scriu, a 100-a oara pe Internet: Nu oricine poate sa zica orice oricum despre oricine oriunde.”– Și eu scriu a enșpea mia oară că bădăran ca tine nu-i, nici în lumea toată! Doar tu măi băiete-castravete ai voie să zici ce te taie ciocul?!?

„Care imi FURA timpul. Sau, mai bine zis, imi F–E timpul.” – Măi birjar spurcat: marș afară din agoră! La troacă cu tine! Auzi ?!?

„Pai nu de moralitate era vorba aici, ci de FURT!”– Măi să fie! Ce să fie? Gîndire skizomorfă să fie! Păi aia ziceam și eu, că de moralitate nici poveste la trepăduș.

„Eu am abordat fenomenul timpeniei si arogantei la pocaiti”– Și ai început cu tine, nu?!? O scuze, tu nu ești pocăit. Și ce zici dacă ei, pocăiții, abordează cele două fenomene la tine, de la alfa la omega?!?

Voi continua sa-mi manifest dispretul pentru aceasta atitudine publica timpita si aroganta.”- Și noi, așișderea. Noi și mai mult și și mai vehement!

„Toate cele de mai sus nu se dovedesc cu Biblia, ci cu DISCERNAMINT, cu bun simt. Flory Si Marian se refera probabil la cu totul altceva, cind asteapta dovada Scripturii. Daca un pocait se c–ă pe el, mai trebuie vreo dovada a Scripturii? Sau avem destule simturi ca sa stim ca s-a c–t pe el?”– Măi vidanjor ordinar: marș afară la latrină. Puți măi, puți de tot, și insuportabil! De aia nu mai stă nimeni cu bun simț lîngă tine. Și bine face!

„Asa e, c––l sta in c–l nostru, dar fara sa zica Biblia sa ne stergem la fund, nu e de mirare ca pute…”– Porc nerușinat! Scroafă ordinară! Ver bădăran! Cum de te mai rabdă pămîntul?!?

„Sa fie clar ca eu nu am purtat o conversatie cu Flory Si Marian si nu am nici o intentie de a-i acorda timp si bunavointa. Eu am scris IDEI in spatiul public.”– Da cu cine sărăcia ai „dialogat” măi scrîjilatule? Pardon, pe cine ai scrofălit ca la ușa cortului aproape două ceasuri? Tu idei?!? Mai degrabă idioțenii.

„Flory Si Marian MINTE! Nu e vorba de nici un limbaj vulgar, decit in mintea lui necoapta!”– Măi tontule-necopt: ce numești tu vulgar?!? Că ne-am săturat de spurcăciunile microcefaliei tale!

Ne facem că nu punem la socoteală omisiunile gramaticale și ortografice. Asta ca bonus!

Dacă pentru ceva am purces la această scrutare, a fost pentru ceea ce Solomon numește în Proverbe 31 apărarea celor mai puțin favorizați din mai multe puncte de vedere. Ne asumăm riscul terfelirii, al anatemizării.

Noroc că nu vine de la o sursă credibilă și demnă!

În rest „Oh Happy day!”

Of! Era să uit: „Alo! Pavilionul 7 ?!? Mai aveți locuri la urgențe pentru un papagal în convulsii?” 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.