Femeia o mo(ne)dă la înaintare

Chiar dacă protocolar privim poza noului guvern Cioloș, una în care femeia-ministru apare în linia a doua a frontului. trebuie să remarcăm faptul că ea, urmașa Evei, e prezentă mereu la înaintare.

Ne referim la înaintarea islamismului  agresiv. Un islamism în care pîrghiile de decizie masculine exploatează și sacrifică în mod barbar tot: de la copii la femei.

Femeia musulmană bocitoare e cea care trebuie să apară în prim planul oricărui reportaj legat de funeraliile musulmanilor „pașnici” trecuți la cele veșnice cu ajutorul armatei sau serviciilor secrete de aiurea. Noroc că nu ne mai impresionează.

Femeia musulmană e cea obligată să inducă în eroare vigilența oricărui „infidel” pe care îl întîlnește la orice colț de stradă semaforizat. Rotindu-și capul acoperit cu hijab ( un exemplu extraordinar de modestie demonică), și asigurîndu-se că nu sunt prin preajmă martori oculari (cu excepția camerelor miniaturizate de luat vederi de pe stîlpi), ea e cea care scoate frumușel și rapid ditamai cuțitocul la jugulara infidelului. Har Domnului că evreul a fost mai promt !

Femeia musulmană infiltrată academic și diabolic în sferele unor universități de renume mondial e cea delegată să-l contreze în public pe profesorul ei evreu. Și asta cu o obrăznicie și dezinvoltură demnă de o cauză mai bună. Fericirea face că finalmente ea ajunge să fie crucificată de răspunsul promt și doct al inteligentului profesor.

Femeia musulmană care e și mamă, e cea împinsă pe intervalul protestelor adresate directorilor de școală (canadiană în cazul nostru), atunci cînd apar modificări ale meniului elevilor. Aici e vorba de înlăturarea unor restricții culinare dictate de religia ultrapașnică a musulmanilor. Bine că directorii nu au cedat!

Femeia musulmană, prototipul unei obrăznicii ieșite din comun, e cea care la conferințele de presă pe marginea expansionismului jihadist e obligată să înghesuie la colț cu pseudoargumente sentimentaliste pe orice preopinent care avertizează asupra pericolului globalizării islamului. Slavă Domnului pentru Brigitte Gabriel!

Femeia musulmană, fiind „egală” bărbatului, e cea care e forțată încă de aici de pe pămînt să fie sub comanda jihadiștilor. Ea e forțată să se ofere ca și carne de tun (kamikaze) în tot mai multe atentate. Cu modestia hijabului pe cap și cu patrafirul pînă la podea (nu doar ca simbol al pudorii, dar și pe post de mop), ea e chemată să ascundă comori de exploziv. Păi în cazul ăsta, cum se vor mai putea delecta veșnicii virili musulmani în paradisul lor, dacă de pe acum le sfîrtecă?!? Ce bine că în Rai vom fi asexuali!

Exemplificarea rolului femeii musulmane în planul islamismului globalizant nu se încheie aici…

În concluzie am putea spune că „Femeia  o mo(ne)dă la înaintare” se justifică chiar și prin versuri de genul:

Musulmana e-n toate

E-n cele ce sunt

În cele ce mîine vor rîde la…” moarte! 😦

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s