Despre Artisan-ul Ovi și semnalul de alarmă

De ceea ce ne-a fost „frică” unora dintre noi, și anume de derapajele cazului Bodnariu, n-am scăpat.

După politizarea pînă „la loc comanda” ordonată de Il Elim Chicago Generalissimo (asupra cărui aspect trebuiește revenit), iată că a apărut sub oblăduirea aceluiași personaj și comercializarea tragediei..

Comercializarea?!?

Da! Și încă în toată regula. Păi cum să nu fie așa cîtă vreme…

  • il generalissimo îl introduce în scenă pe pastorul Alin Bob, responsabil pe linie de cult cu marketingul pentru afișele magnetice pe mașini, prelat tocmai din California. Iată o tactică de acoperire a pieței foarte smart!
  • dar că să nu fie prea izbitor la privire, același comandor le oferă naivilor o soluție mult mai la-ndemînă. Pe Artisan-ul Ovi, care probabil (nu suntem siguri) e din aceeași congregație cu șeful. Cît despre „ofertele” spirituale ale acestui Ovi, iată mai jos o mostră a-la PSD (!!!) Unicorn WP. Asemenea imagini se îmbină „fericit” cu tragedia Bodnariu. Cu alte cuvinte din același izvor, țîșnesc două feluri de ape!!! 
  • prețurile de pornire pentru afișele magnetice pe mașini sunt foarte „modice”: 20 usd/afiș magnetic, plus 25 usd pentru expediere.Total  $45! Frumoasă sumă! Și cum sfatul lui Ionescu e „ideea este să se comande cât mai multe” respectiv „Minim 4 afișe pe comandă!”, e limpede!  Afacerea va merge ca pe roate! Depinde în ce direcție!

Întrebăm și noi ca săracul cu duhul. Oare cît la sută din toată această mega-afacere va intra în conturile familiei Bodnariu și cît în alte buzunare/ conturi? Dacă tot e să se plîngă cu cei ce plîng, de ce nu s-au fixat prețuri simbolice? Sau chiar din zeciuiala lui Artisan.graphics a lui Ovi?!?

Degeaba: Pavel a uitat să menționeze în lista de daruri spirituale (sic!) și pe cel al afacerilor! 🙂 😦 😦

La final trebuie, că nu putem altfel, să îi mulțumim lui Marinel din Cetatea de Piatră pentru tragerea semnalului de alarmă asupra acestui mercantilism pseudo-evanghelic.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s