„Domnule președinte (Viorel-n.n.), nu vă este permis !” să bateți cîmpii ireverenței

Nu e vorba de subsemnatul, cum se credea că aș bate cîmpii în trecutul nu prea apropiat, dar nici prea îndepărtat, atunci cînd mă refeream la un fost colaborator al Secu din Timișoara.

Nu e vorba de această dată nici de Viorel Victoraș Ponta, cel cu copy-paste; deși acest personaj pare să rămână în mod nefericit într-o veșnică actualitate.

E vorba de un Viorel originar din acea parte a țării de unde „se atîrnă în cui harta României”, școlit întru ale teologiei la școala „PROFESORULUI” și hirotonisit „cu cîntec” (în locul lui Doru Popa) în mica Vienă, cum mai e numită capitala baptismului românesc de pe ambele maluri ale Mureșului. În fapt V.I. îi urma la „Speranța” fostului colaborator al Securității pe numele conspirativ de TRĂIAN IONESCU. Ionescu, Ionescu, oh ce nume nemuritor!

Producția ireverențioasă gen Dogaru (fostul general de armată) sau PSD, e dovada ieșirii din matca protocolară a clerului de la  „Speranța”. Las la aprecierea cititorilor cu discernămînt, hermeneutica acestui discurs/avertisment a lui Viorel Iuga, nimeni altul decît prezidentul baptiștilor români din spațiul carpato-danubiano-pontic respectiv al Alianței Evanghelice din România.

Cît despre „Portalul Creștinilor Conectați” la dezinformare și manipulare (cum mai e perceput  blogspot-ul NewsNet Creștin), „rămîne cum am stabilit”… 😦

Viorel Iuga – Domnule preşedinte Klaus Iohannis, nu vă este permis!

Domnule preşedinte Klaus Iohannis,
 
Aţi auzit-o de mai multe ori în ultima perioadă. Cei care v-au respectat şi v-au votat s-au săturat de fapte care nu se văd. Ne-aţi promis fapte, dar nu le vedem. Vă vedem în delegaţii, vă vedem la întâlniri despre care nu ştim cu ce ne avantajează, dar nu vedem fapte pentru binele poporului român. Poporul acesta are nişte valori pe care cred că le cunoaşteţi sau ar trebui să le cunoaşteţi. Poporul acesta v-a oferit un vot pentru schimbări în bine. Poporul român a aşteptat şi continuă să aştepte ceva de la dumneavoastră. Vă spunem sincer că ne-am cam săturat de absenteism. Chiar dacă ne-aţi promis fapte, vă rugăm frumos să începeţi cu nişte vorbe.
În calitate de preşedinte al României, vrem să spuneţi clar şi răspicat că sunteţi de partea familiei, că sunteţi de partea normalităţii şi că nu doriţi să lăsaţi în urma mandatului o ţară cu mai multe păcate legalizate.

Pentru că NU ne putem permite să nu fim sinceri, v-o spunem direct: Dacă nu ieşiţi dumneavoastră să vă exprimaţi pro creştinism, vom ieşi noi să ne exprimăm pro schimbare, inclusiv a dumneavoastră. Ne întrebaţi cine nu vă permite absenteismul, tăcerea? În primul rând nu ni-l permite niciunuia Dumnezeu. El este Creatorul familiei şi nu ne permite să facem din ea ce dorim noi. El este Creatorul legilor corecte şi nu ne permite să le folosim greşit. El este Creatorul Bisericii şi nu îi permite să fie şi să facă ce vrea ea. El este Stăpânul Universului şi nu ne permite să îl profanăm cum dorim. De altă parte, oricât de neplăcut ar suna, vrem să vă spunem că nu vă permitem nici noi, cetăţenii acestei ţări. Câtă vreme suntem aici, câtă vreme suntem cetăţeni care iubim ţara, muncim, ne plătim dările, ne împlinim îndatoririle, câtă vreme vrem să rămânem aici nu vă putem permite să ignoraţi sau chiar să vă bateţi joc de credinţa noastră, de convingerile noastre şi de valorile noastre. Dacă nu vă pasă de noi, nici nouă nu ne va păsa.

Ne rugăm pentru binecuvântarea dumneavoastră, dar şi pentru curajul de a fi de partea adevărului şi de a-l mărturisi indiferent de riscuri.
Viorel Iuga

http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2016/10/viorel-iuga-domnule-presedinte-klaus.html

P.S.

Sublinierea ne aparține.

Cît despre orchestra(rea) ieșirilor la rampă, una promptă (ca la comandă), lipsită de condescendență a mai multor evanghelici publici, vom mai reveni. Pînă atunci vrem să stingem orice suspiciune de partizanat pro LGBT de care am putea fi acuzați. Am fost, suntem și vom fi partizanii familiei tradiționale definite de Scripturi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s