Eu întreb, eu răspund…

De ce se burzulește PSD-ul în frunte cu Dragnea, cele două oficine media ale penalilor Ghiță-Voiculescu, șeful ALDE, postacii de pe diverse site-uri, ca să nu mai amintim de pseudo-ziariștii sub acoperire și alții, pe SRI și mai ales pe Kovesi cîtă vreme Ghiță Sebastian era PSD-ist de vază sub patronajul altui penal, Victor Ponta?!?

Penalul Dragnea, penalul Ponta, penalul Ciuvică, alături de mulți alți penali pesediști, ar trebui să „stea în banca lor”. Ar fi trebuit să-l penalizeze la momentul potrivit pe penalul Ghiță, că doar era de-al lor. Ba mai mult, era membru pesedist în Comisia Parlamentară de Control a SRI. Păi cum adică: tu controlezi SRI-ul, tu te unești cu călcătorul de lege, și tot tu-i dai lovitura la plex? Și PSD tace mîlc pe vinovăția lui Sebi…

Arătarea cu degetul spre alte ținte decît cea care-i privesc, face parte din arsenalul mediatic inductor de confuzie din partea neo-cripto-comuniștilor din PSD și aliați.

Restul: reportajele pseudo-lacrimogene (cu deținuții din SUA grațiați nepermis de generos de cvasi-musulmanul Obama, cu Mitropolitul Banatului), emisiunile cu grafice ale grațierilor din alte state UE și multe alte tertipuri inductoare de derută, sunt abateri de la problema esențială.

Esența nu e negarea necesității empatiei pentru deținuții de drept comun încarcerați impropriu, ci intenția abuzivă de introducere a celor două renumite ordonanțe-elefant (vorba lui Iohannis) pe ușa din dos, cu dedicație. De la acestea și multe altele va veni prăbușirea irefutabilă a lui Dragnea & comp…

Abia aștept!

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s