Suveica „Altă întrebare!”pe categorii

Nesimțire, ticăloșie, fudulie semidoctă, sfidare grobiană și multe, multe asemenea și-au aflat o tristă și periculoasă întruchipare în persoana actualului și vremelnicului Ministru al Justiției (Florin Iordache) din Guvernul marionetă Grindeanu cu ocazia primului interviu de după Marțea Neagră, una ca tăciunele. Cea cu diabolica OUG pe modificările aduse Codului Penal și de Procedură Penală. E vorba de caracaleanul semidoct de Chișinău, Florin Iordache, a cărui doctorat (sărit intempestiv și șmecherește peste masterat) are la bază metoda importată (fără acordul autorului primar), și anume  metoda copy-paste. Și dacă adăugăm la caracterul personajului și semantica caracalului (specie de pisică sălbatică, cu blana roșcată și urechi negre -după DEX), atunci imaginea devină panoramică.

Lăsînd în urmă introducerea, am vrea să ne folosim de celebra devenită de acum morișcă retorică a pseudo-justițiarului Iordache, și anume de „Altă întrebare!”. Aceasta e amprenta unui unui profil moral mai mult decît îndoielnic. Ne vom folosi de această „placă zgîrîiată de patefon ” pe cîteva paliere după cum urmează…

Pentru PSD și miniștrii lui.

Altă întrebare!”- Domnule Iordache, pe cînd vă veți delega atributele ministeriale nu doar pe 10 zile, ci pentru totdeauna?

Altă întrebare!”- Doamnă Ministru de Interne Carmen Dan, cum ați fi dorit să fie semnat acel SMS trimis de SRI către MAI legat de iminenta prezență a ultrașilor la demonstrația de miercuri seara? „Altă întrebare!”- Doamnă Carmen D., pînă cînd jandarmii își vor lua la cotonogit proprii colegi sub acoperire infiltrați printre manifestanții normali pînă acolo încît să își piardă stațiile de emisie-recepție?  „Altă întrebare!”- Carmen dragă de unde pînă unde legitimitate în listarea jurnaliștilor care cică (chipurile) au instigat la demonstrații? „Altă întrebare!”– Stimată doamnă ministru, pe cînd ne veți onora cu părăsirea unui portofoliu care e supradimensionat pentru domniile voastre?

Altă întrebare!”- Pe cînd vor fi trași la răspundere indivizi cu carnet roșu de pesedist (precum craioveanul cameleon  peremisto-pesedisto-conservator Codrin Ștefănescu) care cheamă așa-zișii sportivi (vîlceni) la contra-demonstrații?

Altă întrebare!”- Cîți miniștri, primari, consilieri ai PSD-ului mai trebuie să demisioneze ca urmare a odioasei OUG, pentru ca cei cu capul pe umeri din conducerea PSD să se dezică de Dragnea și camarila lui care trag partidul în mocirlă?

Pentru PNL, USR, PMP și alții așa-ziși de dreapta

„Altă întrebare!”-Pînă cînd vă veți juca de-a „lidărșipul” provizoriu, aviz PNL-ului? „Altă întrebare!”– De ce a fost nevoie ca marea masă de demonstranți prezentă în aceste zile în cele peste cincizeci de localități românești să stea acasă pe 11 Decembrie 2016?  „Altă întrebare!”- Pînă cînd orgoliile mărunte și efemere vor decima unitatea Opoziției stringent de necesară (ca în astfel de momente) unei națiuni precum cea română? „Altă întrebare!”– Măcar acum (cînd vedeți cît puhoi de romîni sunt de partea dreptății, a moralei) puteți învăța ce ar fi însemnat o unitate în principii, viziune și acțiune?!?

Pentru liderii evanghelici intra și extracarpatini, dar nu numai

Altă întrebare!”- Unde sunt cei care ziceau că „Dumnezeu face politică? „Altă întrebare!”- Dar cei care îl primeau în vizită pe penalul de Ponta sau pe multi-divorțatul Tăriceanu, dar care acu cînd țara fierbe tac mîlc și nu mai ies cu comunicate tranșante? „Altă întrebare!”- Cum poate un creștin evanghelic precum Gabi Beni Leș (în contrast vădit cu alți pesediști care părăsesc barca care se scufundă), din postura de Ministru al Apărării în Guvernul Grindeanu, să mai stea la masa ședințelor de guvern alături de indivizi ce sfideză bunul simț elementar?

Altă întrebare!”…

„Altă întrebare!”

Și cîte n-ar mai fi pînă la 24 de „Altă întrebare!” ?!?  Dar poate chiar mai mult! 😦

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s