Cîrtițele se agită?!?

În ultima vreme am observat cum recrudescența cîrtițelor de care aminteam la debutul blogului personal, ia amploare sub diverse forme.

Primesc email-uri care sunt super sigur nu au fost editate de persoanele care se pretind că le-au întocmit. Conținutul lor?!? Dacă nu e denigrarea unor personalități evanghelice cu o oarecare onorabilitate, atunci email-ul e de dezincrimare a unor informatori.

Un psihopat mi-a trimis azi un email extrem de virulent și mincinos despre o persoană de pe coasta de vest a Americii, una pe care o cunosc de mai bine de patruzeci de ani. Culmea?!? Cel ce se dădea drept autor al email-ului e un fost delapidator evanghelic de pe meleagurile clujene. Tupeul e mare: acesta din urmă (cică!) îl dovedește pe confratele lui româno-american de pe coasta pacifică americană tot ca delapidator.

Stilul și metoda nu sunt noi.

Foștii, actualii și (ferească Dumnezeu) veșnicii informatori rescriu istoria evanghelicilor români moderni și contemporani în același stil: ei basma curată, ceilalți (mai onești) preșuri de șters pe jos.

Cînd mă uit la un Silveșan, la un Hușanu, la un Vădan (ca să amintesc doar cîțiva) cum retușează istoria adevărată a evanghelicilor români, un fior adînc și rece mă trece. Asta deoarece nu sunt semne să dispară…

Cîrtițele dacă nu ies la suprafață, atunci sapă tunele de comunicare subterane între ele pentru o mai adîncă părtășie… 😦

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s