Tir din toate părțile cu pastile otrăvite

Aflate pe creasta reinventării istoriografiei evanghelice din perioada predecembristă (de 1989), șopîrlele care-și folosesc ghiarele drept condei în acest concertat efort diabolic, m-au avut și pe mine în atenție.

În trecutul nu prea îndepărtat am primit (alături de alții) o pastilă otrăvită. Amestecul veninului  minciunii sfruntate cu mierea adevărului pur a făcut nedigerabilă comprimata.

Specializați în ale alchimiei securisto-comuniste, acești făuritori de cocteiluri otrăvitoare îi amestecă în mojarele lor pe adevărații luptători evanghelici anticomuniști, antisecuriști, antiateiști cu cei care mimau a dezidenți, dar miroseau de la o poștă a trădători.

Și toate astea pentru a-l „confuza” pe credinciosul de rînd cît mai profund și dacă se poate pentru totdeauna.

Șopîrla care mi-a trimis depeșa pe care o s-o puteți lectura mai la vale a crezut că înghit gălușca. Dar pentru a nu știu cîta oară trebuie să-i repet că a greșit destinatarul. Cred că a fost ultranaiv cînd a crezut că-l consider de-al nostru. Săracul și-a irosit timpul și energia cu mine în mod inutil.

Veți putea observa mai jos cum Securitatea diabolică a recent răposatului (fost) Șef al Securității ( aici vorbim de criminalul Iulian Vlad pe care cripto-comuniștii, cripto-securiștii, cripto-kaghebiștii îl jălesc la greu și-l fac erou) amalgama numele meu și al altor adevărați dezidenți cu cel al trădătorilor (recte Vasile Vădan-ca să dau doar un exemplu dintre mai mulți clujeni delatori).

Ceea ce de la distanță frapează este specificul completării (cu cerneală albastră) numelor, nume ce cu siguranță au fost selectate „măiestrit”, la derută. Oare cînd au fost completate aceste nume? Înainte sau după ce au fost predate CNSAS-ului? Înainte de Decembrie ’89 sau după?

Poate că va veni și vremea aceea cînd vom afla. Dar pînă atunci, lectură atentă!! 🙂

http://www.cnsas.ro/documente/judete/Cluj/6.1.pdf

 

Reclame

2 gânduri despre „Tir din toate părțile cu pastile otrăvite

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s