După femei, tineretul…

PSD-ul, și Dragnea în speță, scoate la înaintare (a se citi manipulare) tot ce poate fi manevrat. Sexul slab (dar frumos) și tineretul (avid de ascensiune peste noapte) sunt două mostre triste ale acestui malpraxis politic (dacă mi-e permis un astfel de termen).

Pe măsură ce urmăresc tot mai atent și profund agora politică românească prin tot spectrul ei (indigen, europarlamentar, „diasporal”), mă uimesc pînă la tulburare de ce descopăr.

Bunăoară, foarte recent l-am descoperit pe tinerelul Emilian Pavel, europarlamentar PSD (atenție, PSD!) de Oradea, Bihor.

Paranteză: dacă Emilian Pavel e fiul lui Irina Pavel (fostă Farc), nepotul de soră al Rodicăi (fostă Farc) și a lui Sorin Farc  respectiv nepotul de fică a răposatului Alexandru (Sandu) Farc din Tinca, BH, atunci avem o problemă. Scuzați, Emilian are o problemă. Una de moralitate. Crescut în frica de Dumnezeu (bunicii lui fiind credincioși evanghelici notorii în Tinca, mama lui fiind crescută și ea în frica de Dumnezeu), Emilian al nostru, în urma luării lui de cuvînt în Parlamentul European la LIBE Commitee Meeting din ziua de 1 Octombrie 2018, devine controversat. Închis paranteza.

Mai jos, luat de pe pagina de Facebook, Emilian al nostru se produce…

 

Semnificativă vecinătatea lui Emilian Pavel față de Norica Nicolai, o ALDE-istă traseită notorie, atît în imaginea cît și în videoclipul de mai-sus de la min. 35 la min. 38.

Merită urmărită cu atenție maximă și analizată pe măsură intervenția pesedistului Emilian Pavel în context, de la min 34 la min.39. Altfel spus ce spun vorbitorii înainte și după intervenția lui Emilian P..

De fapt nu trebuie să ne mire nimic la pesediști și aldeiști. Minciuna îmbrăcată în straie diplomatice cu care s-au prezentat toți europarlamentarii actualei coaliții guverno-parlamentare, e meniul cotidian al acestora.

Exponentul/reprezentantul impostoro-agramat e însuși primul ministru al României. Mai prezent ca oricînd și mai renumit decît faimosul Bulă în bancurile și glumele românilor, Viorica Dăncilă minte deliberat și creativ și aterizează tocmai de Ziua Educației unde nu vrea: în curtea școlii din satul MAGAZIA, comuna CRĂCĂOANI (Doamne ce nume!!  🙂 ) din județul Neamț. Doamne ce eroare la „Veorica”! Nu doar de exprimare („locații” în loc de locruri respectiv deteriolare în loc de deteriorare) dar și aterizare… 😦 🙂

Aterizare în lumea reală și normală… Acolo unde femeile și tineretul nu se lasă manipulați!

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s