O caravană „la fix”

Ăștia, adică oponenții republicanilor și a lui Trump, vor cu orice chip să „le-o facă”.

Aici nu ne gîndim doar la acele organizații americane (o biserică lutherană și vre-o două „civice”) cu sediul în Chicago care nu doar că au organizat caravana de așa ziși refugiați care s-a format în Mexic și se îndreaptă înspre granița americană pentru a forța trecerea complet ilegală a acesteia. Cu siguranță că după paravan se află democrații.

Momentul ales e mai mult decît semnificativ. E unul diabolic premeditat. Nu doar să-i mai bată un cui în tîmplele lui Trump, dar să și îi facă pe alegătorii americani să nu mai voteze cu republicanii, acuși, imediat în prima zi de marți a lui Noiembrie.

Că dacă republicanii cîștigă aceste alegeri la jumătatea termenului, s-a cam zis cu democrații… 🙂 Un fel de picaj a-la-PSD.

Revenind la „caravană”, orice om cu discernămînt rafinat nu-și poate refuza cîteva întrebări. Iată-le!

Cîți mexicani get-beget compun această coloană umană ce mărșăluiește spre granița de sud a americanilor? Cîți dintre aceștia sunt borfași la drumul mare care vor să fenteze justiția? Dar traficanți de droguri? Dar criminali? La procentul de mexicani, cîți non-mexicani s-au atașat? Sunt cumva și teroriști musulmani, inclusiv dintre isișiști? Cine i-au instruit să iasă la înaintare cu „scutul umanitar”-adică cu copii și femei- că prea seamănă cu demonstrațiile palestinienilor? Ce fac autoritățile mexicane pentru stoparea fenomenului? Sau sunt și ele complice la această tevatură? Să aibă oare de a face pasivitatea lor cu recent încheiatul tratat comercial dintre SUA-Mexic-Canada?

Sunt prea multe alte necunoscute pentru a-i lăsa pe acești oameni (în marea lor majoritate manipulați) să treacă „ca trenul prin gară” peste granița americanilor.

Pînă la construirea zidului de la granița sudică a SUA, se impune cu legitimitate oprirea „caravanei” acolo unde s-a format.

Adică în Mexic!

Asta dacă nu vor să dea piept cu cele cîteva mii de soldați și polițai americani… 😦

Caz în care nu va ieși prea bine!

Reclame

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s