Și-a dat foc la … valiză

De dată foarte recentă, mai exact Duminică 3 Februarie 2019, Liviu Dragnea și-a dat foc la valiză!-vorba românului.

NU! Nu este vorba de valiza aceea găsită de un țăran pe imașurile teleormănene, valiză cu documente aparținînd celor de la TelDrum, valiză care înaintea descinderii celor de la DNA a fost făcută (cică!) nevăzută de anchetatori, dar care culmea a fost văzută și (cred eu) adînc studiată de cei de la Rise Project. Valiza aceea e o „altă mîncare de pește” din apele dunărene ce îmbracă Belina. Vai Doamne ce nume (Belina) sinistru pentru Dragnea! 😦

Prin recenta declarație pe marginea rectificării alocării de bani pentru serviiile secrete din bugetul pe 2019, Dragnea efectiv și-a dat foc la valiza politică pe care o tîrăște de atîta amar de vreme, că pînă și corifeii pesediști s-au săturat. Altfel nu s-ar explica migrația „acoperiților” (altă metaforă scoasă din puțul gîndirii dragnieine pentru etichetarea trădătorilor clanului lui Daddy), care au trecut cu „arme și bagaje” în tabăra „marelui acoperit” pe nume Viorel Victoraș Ponta.

El,marele Daddy, care poartă atîta grijă celor nevoiași din domeniul social (vezi dosarul penal din cazul Protecției Copilului , departament apaținînd de CJ Teleorman), promite solemn să ia din banii securiștilor și să-i aloce pentru „sănătatea copiilor”. Mare barbă!-ar spune românul de rînd. Dar cine-l mai bagă în seamă cu astfel de populisme? Săracu, nu știe că dacă se atinge de servicii, se atinge de … de propria valiză!

Să ne ținem bine, în cazul în care efectiv Dragnea va face ce-a promis. Nu de alta , dar urmează o primăvară foarte fierbinte!

Asta și după ce Tăriceanu a spus  ceva de genul „n-aș preaș crede” (sic!) că e benefic să se atingă cineva de servicii.

Știe ce știe Călin (file din povestea cu cinci neveste și dosar la DNA)! 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.