C(i)o-lacu, dus cu co-lacu indecenței și ipocriziei

C(i)o-lacu dus cu co-lacu este o sintagmă actualizată politic a clasicei ziceri: „Săracu, e dus cu pluta…”

Pluta se pare că e prea mare pentru unul ca Marcel. La fel și „-lacu” politic în care se scaldă. Mai grav e că balta pesedistă pute a populism grobian și imoralitate deșănțată.

La o datorie externă de 110 miliarde euro…

La ce prăpăd economico-financiar s-a pretat FSN/FDSN/PSDR/PSD în ultimii 30 de ani…

La cît cameleonism a fost în stare să joace urmașii lui Ilici Iliescovici Ion…

La…

Lista nelegiurilor neo-comunisto-securiștilor dîmbovițeni e mult prea lungă pentru a o desfășura în prezentul articol.

Cu toate acestea mai adaug două.

Prima: limbajul birjăresc/de mahala de Ferentari la care s-a pretat Marceluș de Buzău (nu departe de Bodzaforduló -varianta udemeristă a Întorsurii Buzăului- a se vedea vecinătatea conjuncturală a celor două partide concubine) la adresa unui deputat (fie el și liberal, precum Roman de Alba) m-a lăsat perplex. Din „nesimțit” (am uitat să contabilizez de cîte ori l-a repetat) Ciolacu nu l-a slăbit pe Florin Roman. Halal creștinism la Marcel! Ca după asta să vină cu:

Image may contain: text

Demagogie pur-sînge!

A două enormitate pe care Marcel Ciolacu (veșnicul interimar la cîrma pesedistă) o emite senin, e semnarea la pachet cu cei cu care se aseamănă a decretului de scurtare a Stării de Urgență instituită pe Președenție. Adică semnarea proiectului împreună cu Călin-cinci-neveste (alde-istul rătăcitor), Viorel V. P. (cel mai anti-România dintre toți de la Pro-România) și cu (se putea să lipsească?!?) Hunor (humor, horor- nici nu mai știu care i se potrivește cel mai bine) de la UDMR. Acest „careu de ași” ai iresponsabilităților vor să forțeze mîna lui Iohannis în scurtarea stării de urgență.

Oare de ce?

Să fie cumva vorba de griparea alimentării cu bani a conturilor celor patru partide și inclusiv a acoliților lor pe durata crizei economice ce abia s-a declanșat?!?

Oricum, revenind la Ciolacu, elementarul bun simț, minima moralitate ( a se vedea relația apropiată cu foștii patroni/baroni locali de Buzău, cu Omar Hayssam, debarcarea intempestivă a „Veoricăi” ș.m.a.) se pare că sunt străine fostului absolvent al renumitei Universități Ecologice de București, fostului  masterand la SNSPA, fostului cursant (postuniversitar) la Colegiul Național de Apărare, fostului jurist (mărunt) de Buzău…

De aceea cred că titlul (C(i)o-lacu, dus cu co-lacu indecenței și ipocriziei)  i se potrivește ca o mănușă lui acestui M.I.C. … 🙂

 

P.S.

M.I.C. se trage de la Marcel Ion Ciolacu

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.