ANEXA 15 -(2) Iosif Țon oglindit de Aurel Popescu.

După lupte seculare (cu atîtea și atîtea provocări), care au durat cîteva săptămâni ( de la apariția ultimului articol), iată-ne din nou împreună la umbra amintirilor generate de „O Cetate de Necucerit” a lui Nicolae Rădoi.

Trebuie să-mi fac mea culpa pentru ritmul (de melc) a postărilor pe margine fostului oier de Caransebeș. Îmi rezonează un verset din Psalmul 1, care nu-mi dă pace pînă nu termin (sper anul acesta ) postările pe marginea eroului Lae Rădoi.

Cu alte ocazii mă întrebam public și retoric de ce unii din acea vreme de profundă restriște (și aici mă gîndesc la Paul Niculescu, Radu Căpușan, Ioan Teodosiu, Nelu Brisc, Levi Marian, Filip Dincă și alți cîțiva care au stat la „umbra stejarului de Aiud” -alias Iosif Țon), tac mîc?

Olah Liviu s-a dus.. Aurel Popescu s-a stins… Cîți vor mai fi fost trecuți pe celălalt tărîm ca să vină toți să-și spună experiențele pe subiectul I.Ț.? Vorba parafrazată a profetului „Vara a trecut ,și noi tot nu suntem…” clarificați !

Ce mă uimește la Dumnezeu e cum știe El să demoleze barierele profesionale și/sau culturale (sau de orice altă natură ar fi ele) între cei ce se află de aceeași parte a barierei Adevărului. Un exemplu elocvent e chiar poza în care un cioban nu se inhibă în fața unui inginer , iar acesta din urmă nu se fudulește lîngă un oier- căci de Nicolae Rădoi și Aurel Popescu e vorba. Asta doar Adevărul Întrupat, prin a lui Duh Sfînt poate realiza.

Și de această dată ne cerem scuze pentru soluția grafică la care am fost forțați să apelăm.

Sperăm ca la finalul prezentului articol, cei care vor fi plătit prețul perseverenței, să se bucure de osteneala lor!

3 gânduri despre „ANEXA 15 -(2) Iosif Țon oglindit de Aurel Popescu.

  1. Pace ție!Oare nu ai putea presa cu o bucată de geam (sau o ramă din ceva sârmă )paginile cărții ,la fotografiere?Sunt greu de citit,așa…Succes,să ai!C.Meseșan.

    Trimis din Yahoo Mail pentru iPhone

    1. Dragă Cornel! Am încercat să iau legătura cu autorul respectiv corectorul cărții pentru a intra în posesia CD/USB-ului original Dar nici o șansă… Așa că am fost silit să apelez la această ultimă alternativă.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.