„Davai, davai” a-la Putin

Sau mai pe șleau :„Și dăi, și dăi!” pare să-i fi spus Putin adolescentei patinatoare Kamila Valerie/Valeria (depinde de fiecare cum preferă), prinsă cu motanul (drogat-vezi testul pozitiv cu TRIMETAZIDINĂ, un drog denulit comercial PREDUCTAL) atunci cînd (cică) o încuraja prin „FII MÎNDRĂ CĂ EȘTI RUSOAICĂ!”.

Ăsta da drept creștin credincios! Unde ești tu arhiepiscope Teodosie de Tomis, cu elogiul ieftin adus tiranului de Putin?

O paranteză medicală. Trimetazidina e pe lista substanțelor interzise de Comitetul Olimpic Internațional. De ce? Pentru simplul fapt că el, Preductalul, inhibă utilizarea grăsimilor de către celula miocardică și favorizează utilizarea suplimentară a glucozei, suportul energetic cel mai la-ndemînă de către miocard. Asta ca să nu mai amintim că tinerica patinatoare nu avea Angină Pectorală sau vre-o altă afecțiune cardiacă.

Oare părinții minorei Kamila erau informați că fiica lor este supusă de către criminalii din staff-ul ruznac dopajului? Dacă nu, ce poziție vor lua acum că știu? Dar dacă știau și au tăcut mîc? Nu se simt mustrați în străfundul conștiinței lor? Sau banii, medaliile contează mai mult decît progenitura lor?

Mîndria de a fi rusoaică e mai presus de orice precept moral?

P.S.

Bine spunea Katharina Witt , (fosta) dublă campioană olimpică la patinaj artistic din (fosta Germanie Comunistă), că Valerie Kamila (și nicidecum cealaltă Kamilă- căci de „vicea” Haris Kamila e vorba) e complet inocentă.

Și e perfect adevărat!

Cum se poate opune o firavă ființă de doar 15 ani ditamai bolșevicilor.

Aici adulții trebuie trași la răspundere din lipsă de Minimum Morale!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.