“Ruşinică… Ruşinică !”

În contextul ultimei ”întorsături ca la Ploiești” a lui Hussein Barack O. pe tema homosexualilor, repostarea de pe Vindecătoru, credem că e de actualitate.

“Ruşinică… Ruşinică !” sau

Despre o minoritate impertinentă şi detestabilă 

În sine, minoritatea poartă un spirit, o marcă, o atitudine: cel/cea  de complexat.

Indiferent că ţine de naţionalitate, de rasă, de sex, de statut social, cultural, religios sau politic, acest complex de inferioritate face ca minoritatea să se închircească, să se “enclavizeze” sau chiar să se intimideze faţă de majoritate.

Atunci când se ocupă de o anume grupare minoritară, Scriptura sugerează iudeilor şi creştinilor să aibă o anume atitudine faţă de cei “loviţi de/în soartă”, faţă de cei năpăstuiţi aflaţi în minoritate, şi anume: să aibă compasiune.

Dar faţă de o anume minoritate, Biblia este categorică: faţă de sodomiţi alias homalăi/homosexuali/gay în nici un caz! Ca să nu fie dubii de natură culturală sau mai ştiu de ce alt gen, atât Vechiul cât şi Noul Testament sunt categoric împotriva acestei aberaţii.

Cu toţii ştim că boala asta nu-i de azi-de-ieri. E tare, tare veche, de aproape 4000 de ani. Cu toată vechimea ei, istoricul ei e unul  foarte sinuos.

Pe la începutul anilor ’60, un grup de aşa-zişi oameni de ştiinţă americani  (mai exact psihiatrii) au apelat la o “găselniţă” afirmând că ea, sodomia, e determinată genetic. Asta ca să servească unor interese evidente, dar mai ales ca să-i iresponsabilizeze pe cei vizaţi. “Dacă genetica spune că-i aşa, ce mai poate face săracul !”- auzi adesea pe naivi.  Numai că încă nu s-a descoperit care genă, de pe care cromozon (X sau Y ?!?) ar fi cea “inculpată”. Nu s-a aflat, pentru că adevăru-i altul!

Datorită (a)vântului sodomit, mai nou se “bate monedă” că nu-i vorba de boală, ci de normalitate! Culmea “ştiinţei nesimţite”!  ”Unde eşti tu Paler doamne…” ca să ne reaminteşti de răsturnarea normalităţii cu “susu-n-jos”!?!

Această adunătură pestriţă (LGBT: lesbian-guy-bisexual-transgender) are tupeu nu glumă. Face la  parade ”Jos pălăria!”  În top, din nefericire, e America. Mă gândesc la varianta (de)căderii Americii sub mai multe aspecte… Atunci când  se va produce colapsul total, o parte semnificativă a vinovăţiei se va datora pasivităţii “societăţii civile”- dar mai ales a Bisericii- faţă de această “ciumă”! Istoria imperiilor decăzute o dovedeşte!

O (mică) mostră de impertinenţă sodomistă…

Unui capelan de la un mare spital american i-a “venit rândul” într-o zi să-şi “încerce forţele” cu un homosexual ce ajunsese să-şi fractureze coloana cervicală, după o criză epileptică grand-mal. Era imobilizat în patul de spital, cu corset la gât… Lângă el era “ea”, adică un puştan dolofan de vreo 16-17 anişori, pe care l-a prezentat ca fiind vărul lui (ce minciună sfruntată!). Şi începe pacientul, pe a cărui faţă se putea citi de la distanţă depresia, să intre-n vorbă cu “spiritual provider” (aşa cum sunt numiţi mai nou capelanii, o nouă cosmetizare a-la-humanism), şi-l întreabă printre altele pe slujitorul Domnului dacă nu cumva necazul cu fractura de “cervicală”  i se trage de “drăgălăşeniile cu văru-său”… Şi mai mărturiseşte el că, după fiecare “joacă”, depresia se adânceşte tot mai mult… Dar că,  totuşi, îi place… şi că îi place… La care capelanul, care avea în buzunăraşul de la piept al halatului un mic Nou Testament drept “Sabie cu două tăişuri”, îi spune că în acest caz el (pacientul) are de rezolvat o contradicţie: plăcerea aberantă versus adâncirea depresiei… Şi-i mai spune creştinul nostru că plăcerea nu e un criteriu solid pentru validarea unui comportament… Povestea-i mai lungă… Dar în final când capelanul aduce în discuţie necesitatea unui reper obiectiv, solid şi universal pentru validarea conduitei umane, pacientul-gay întreabă: “Şi care-i acela?” La care, fără să-i “toarne o predicuţă” sau să-i dea cu “Sabia-n cap”, capelanul face un simplu gest: scoate de la piept Noul Testament şi i-l arată… La care, cât era el de  ”încorsetat”, zvâcneşte din pat, îi smulge capelanului Noul Testament şi-l aruncă cât-colo la colţul de gunoi… Apoi urlă ca un bezmetic la duhovnic să iasă afară urgent… În reacţia lui îndrăcită la vederea Cuvântului (şi cu aceasta se dovedeşte odată-n plus izvorul din care se adapă toţi lesbiano-sodomisto-bisexualo-transexuali, căci toţi sunt o “apă şi-un pământ”), pacientul nostru merge mai departe… Cheamă asistenta şefă, îi spune “varianta lui” şi o pune “pe  drumuri”, adică să sune la şeful capelanului. La rândul lui, şeful “îl cheamă la raport ” pe capelan… Şi, după cum cred că deja aţi intuit, boss-ul (cu Master of Divinity în ale spiritual care – un nedezminţit sodomofil) îl muştruluieşte bine pe subaltern,  cică -vezi Doamne – a făcut prozelitism. Finalul e trist, nu numai pentru capelan, ci şi pentru pacientul cu pricina: cel din urmă şi-a sunat urgent părinţii să vină să-l scoată din spital, cu corset cu tot.

O mică mostră de conduită “homo-humanistă”! Ea e ilustrativă pentru toată tagma lor… Toate aceste  Pride Parade, care asemenea unui tsunami “mătură” mai toate marile metropole nord-americane, sunt o sfidare nu numai a normalităţii, a bunului simţ elementar, dar şi o blasfemie la adresa Creatorului.

“Ruşinică… Ruşinică !” – nu atât acestor deviaţi şi nesimţiţi (că de la ei nu prea mai sunt speranţe de bun-simţ), cât zecilor de mii de “gură-cască”, de simpatizanţi şi susţinători “normali” care aplaudă la scenă deschisă obscenitatea, impertinenţa şi multe altele asemenea… Că de n-ar fi “galeriile”, n-ar fi nici spectacolele deşănţate!

Ce-i mai rămâne Bisericii, vis-a-vis de o astfel de “minoritate” detestabilă, decît să-şi împlinească cu abnegaţie rolul profetic?

Dumnezeu să ne ajute!

3 gânduri despre „“Ruşinică… Ruşinică !”

 1. Ma intreb draga Bartimeu,
  Daca Biserica din Romania este pregatita pentru o astfel de provocare. Tare ma tem ca ii vom iubi atat demult incat le vom ascunde mesajul Scripturii.

  1. Dragă Adi,
   Tu și noi ceilalți ambasadori (Domnul știe cât de mulți) sper să fim asemenea lui Pavel care se descrie pe sine ca pe unul care nu vrea să-și placă sieși, și cu atât mai puțin oamenilor (inclusiv sodomiților).
   Asta-i speranța!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.